Over TIM
TIM werd anderhalf jaar geleden opgericht door Dorit Roest. Door haar persoonlijke ervaringen als foodblogger zag ze noodzaak in het inspireren van de markt om authentieker te werk te gaan. In 2013 richtte ze daarom Bloggers Network op: een agency op het gebied van influencer marketing. Waar Bloggers Network zich vooral richtte op consultancy en begeleiding, is TIM sinds 2016 het technische en schaalbare antwoord op haar behoefte aan een online marktplaats.
Waarom influencer marketing?

In een wereld waar we gemiddeld 5000 (!) keer per dag geconfronteerd worden met een vorm van advertising is het meer dan ooit van belang om de aandacht van de consument niet langer proberen op te eisen met irrelevante en storende advertenties. Aandacht verdien je met content die ècht waarde toevoegt.

Er zijn tal van bloggers, vloggers en andere content creators die dit soort waardevolle content op dagelijkse basis creëren en ieder al een betrokken groep volgers om zich heen hebben verzameld. Zij zijn perfect in staat om op hun eigen manier jóuw boodschap over te brengen aan deze doelgroep.

Niet voor niets zijn samenwerkingen tussen deze influencers en bedrijven inmiddels een fenomeen geworden. Zij vertellen nu de verhalen van de brands. We noemen dit influencer marketing.

Waarom TIM?

Op TIM brengen we influencers en bedrijven bij elkaar op basis van één gedeelde visie; een REAL samenwerking. We draaien we vraag en aanbod om. Bedrijven krijgen een podium om zichzelf op de kaart te zetten en de gehele Nederlandse influencer community te vragen wie het beste past bij hun product, merk of dienst.

Influencers lichten in hun pitch hun gewenste vergoeding en motivatie toe. Zo is er veel ruimte voor creatieve vrijheid en wordt de authenticiteit van de samenwerking alleen maar groter.

Het netwerk van TIM bestaat inmiddels uit 2324 influencers en 161 marketeers. We zien een duidelijke focus op micro-influencers in de categorieën food, lifestyle en family en andere niches.

Hecht jij ook waarde aan de relevantie, engagement, authenticiteit en likability van een campagne? Join dan vandaag nog de movement en start jouw eerste campagne op TIM!

Heb je nog vragen?
Neem gerust contact met ons op.
Rokin 81-83, 1012 KL
Amsterdam, Nederland