Pitch op campagnes
En creëer real content
Bepaal zelf met wie en op welke voorwaarden je samenwerkt. Stuur je pitch in op campagnes van de tofste merken. Ervaar de magie van creatieve vrijheid en neem zelf de touwtjes in handen.
waarom TIM?
1
creatieve vrijheid
Jouw eigen creativiteit is wat je pitch en content zo speciaal maakt. Wij moedigen elke influencer aan zo dicht mogelijk bij zichzelf te blijven. Jij weet wat het beste past bij je doelgroep!
2
werk met experts
Bij TIM werk je alleen met zorgvuldig geselecteerde marketeers of agencies. Middels een intake testen wij hun kennis en ervaring. Zo ben je er zeker van dat zij de REAL filosofie met je delen!
3
zet jezelf op de kaart
TIM geeft je de mogelijkheid om actief op zoek te gaan naar commerciële samenwerkingen die bij jou passen. Verdien geld met jouw passie en creëer tegelijkertijd waardevolle content voor jouw volgers.
4
geen fees
Wanneer je pitcht op een campagne bepaal je zelf jouw gewenste vergoeding. TIM rekent hier geen marge over, 100% is voor jou. Voor influencers is het gebruik van TIM overigens altijd gratis.
5
geen contracten
Wij geloven niet in exclusiviteitseisen. Je bent bij TIM daarom vrij om je ook aan te melden bij andere netwerken en platforms. Alles om jou in staat te stellen de meest REAL samenwerkingen te vinden.
1
Meld je aan
Meld je geheel gratis en vrijblijvend aan met je e-mailadres of Facebook. Vul je profielgegevens in en je bent klaar om te starten! We houden je wekelijks op de hoogte van nieuwe campagnes.
2
Ontdek de campagnes
Ons campagne aanbod heeft voor iedereen wat wils. Kies de campagne die bij jou en je doelgroep past. In de campagnebeschrijving vind je alle voorwaarden en eisen.
3
Pitch jouw REAL idee
Je pitcht met jouw motivatie, gewenste vergoeding en social kanalen. In je motivatie vertel je waarom jij de ultieme match bent. Gebruik hierbij de REAL factoren: Relevantie, Engagement, Authenticiteit en Likability.
4
Word een match
Als de campagne is gesloten bekijkt de marketeer alle pitches en kiest de beste uit op basis van de REAL-factoren. Je krijgt een bevestigingsmail en bent klaar om te beginnen! Niet geselecteerd? Je ontvangt altijd bericht.
5
Creëer content
Tijd om creatieve content te gaan creëren! Na de match stapt TIM er tussenuit en heb je direct contact met de marketeer over wat je gaat doen.
Enthousiast?
Meld je aan en krijg toegang tot alle campagnes.
extra line
Wil je eerst meer weten over TIM?
Wil je eerst meer weten over TIM?