Zet jouw campagne uit
op tim's marktplaats
Vraag vrijblijvend een intake aan, krijg toegang tot het netwerk van 2324 influencers en plaats je eerste campagne op de marktplaats. Laat je verrassen door pitches van influencers die oprecht enthousiast zijn over jouw merk, product of dienst.
waarom REAL?
Na vier jaar ervaring hebben wij het tot onze missie gemaakt om de wereld van influencer marketing meer REAL te maken. REAL staat voor samenwerkingen die voortkomen uit echtheid en oprecht enthousiasme. Het is ook een ezelsbruggetje voor de in onze ogen vier belangrijkste factoren voor het slagen van een influencer campagne: Relevantie, Engagement, Authenticiteit en Likability.
waarom TIM?
Lees alles over TIM’s onderscheidende visie op
influencer marketing
1
Betaal per campagne,
zonder abonnement
Het inzetten van TIM willen wij zo laagdrempelig mogelijk maken. Je zit niet vast aan een abonnement en betaalt een vaste fee per campagne.
2
Ontdek de kracht van
micro influencers
TIM gelooft in micro influencers door hun hoge authentieke waarde en engagement met hun volgers. We focussen ons daarom niet op de ‘zogenaamde knallers’, maar op de overige 95%.
3
Pitchen stimuleert creatieve vrijheid
Influencers krijgen de kans om hun motivatie en ideëen toe te lichten in een pitch. Zo stimuleren wij co-creatie en creatieve vrijheid in het matching proces.
4
Content vanuit oprecht enthousiasme
Wij draaien vraag en aanbod om. In plaats van dat je als merk op zoek gaat naar influencers, komen zij naar jou toe! Influencers pitchen alleen op campagnes waar ze echt affiniteit mee hebben.
5
Pioniers in food, family en lifestyle
Op volgorde van populariteit zijn de volgende categorieën vertegenwoordigd op TIM: food, family, lifestyle, travel, interior, fashion, beauty, business en nog vele andere niches.
1
Meld je aan
Vraag een persoonlijke intake aan met een van onze medewerkers en krijg toegang tot TIM. Je kunt meteen beginnen met het bouwen van je campagne.
2
Creëer en publiceer
Deel in de campagne beschrijving jouw concept, de doelstellingen, de planning, het budget en de gewenste kanalen. TIM verspreidt jouw campagne na publicatie via onze social kanalen en de nieuwsbrief.
3
Ontvang REAL pitches
In je dashboard vind je een overzicht van de ingezonden pitches. Deze kun je tijdens en na de campagne inzien, exporteren en als favoriet markeren.
4
Selecteer jouw favorieten
Tijd voor de selectie! Welke influencers passen het beste bij jouw campagne? Gebruik het REAL lijstje om de beste keuze te maken.
5
Ontvang content en resultaten
Tijd voor de influencers om content te creëren! Vanaf hier stappen wij er tussenuit en ben je vrij om de campagne op je eigen manier met hen uit te voeren.
Tarieven & services
Bij TIM staat kwaliteit altijd centraal, daarom zijn je eerste twee campagnes begeleid door onze professionals. Heb je twee service campagnes doorlopen? Dan ben je onze partner en mag je zelfstandig campagnes uitvoeren.
Pakket 1: SERVICE CAMPAGNE
hidden
kosten: 950 euro
maximaal 20 influencers
Concepting
Concept ontwikkelen
Campagnebeschrijving formuleren
Matching
Publicatie van de campagnes op TIM
Promotie via sociale kanalen TIM
Promotie via nieuwsbrief TIM
Selectie
Advies over selectie
Influencer briefing op maat
Pakket 2: SELF SERVICE CAMPAGNE
(partners only)
kosten: 450 euro
maximaal 20 influencers
Concepting
Do It Yourself
hidden
Matching
Publicatie van de campagnes op TIM
Promotie via sociale kanalen TIM
Promotie via nieuwsbrief TIM
Selectie
Do It Yourself
Enthousiast?
Plan direct een intakegesprek.
extra line
Wil je eerst meer weten over TIM?
Wil je eerst meer weten over TIM?